Смотреть видео онлайн

Батькове серце

   
- HD качество

Найдено 101 видео
Вознюк Руслан-Батькове серце
Загружено 15 мая 2015
Вшанування пам'яті героїв Другої Світової війни... 09.05.2015р.

"Батькове серце"-дует О.Велігоцький та А.Горб 1991р.
Загружено 1 декабря 2017

Ірина Кушнір. Татове серце.mp4
Загружено 15 января 2012

Батькове серце
Загружено 17 октября 2013
На сцені народний аматорський хор працівників Новоушицького технікуму ПДАТУ, солісти - Леся Стасишена,...

коли заплаче сердце батька
Загружено 1 сентября 2012
про папу.

Українська "Пісня нареченній" (demo)
Загружено 8 июня 2018
Назар Грушко -аранжування та виконання, автор музики та слів Василь Слободянюк Українські пісні-сучасні...

укр пісня 2329----Скажи мені серце
Загружено 29 августа 2013

Батькові - Караоке в Телепеньках
Загружено 13 сентября 2010
Фірма «МЕД» надає можливість прослухати пісню "Батькові" із збірки "Караоке в Телепеньках" в тестовому режи...

2018.05.08.Концерт до Дня Перемогии(Рівненський СБК)
Загружено 10 мая 2018
(00:04:50) Добрий ранок Україна – Мілосердов Віктор (00:07:15) Мой дед уходил на войну – Спалиляк Люда, Циган Юлія...

Володимир Дорош в програмі "Фольк - мюзік" - "Батькові долоні"
Загружено 23 марта 2016
Дискографія:

Історія Новоушицького НВК.avi
Загружено 24 февраля 2012

Вшанування пам'яті загиблих під час Другої світової війни
Загружено 9 мая 2016

БАТЬКОВІ
Загружено 16 января 2017

Серце ,,НЕБЕСНОЇ СОТНІ"
Загружено 8 апреля 2014

Діана та Василь Матющенки. Гуси летіли
Загружено 27 февраля 2014
Музика: А.Пашкевич Слова: Д.Луценко.

 1 2 3 »  Последняя

Жизнь в онлайне