Смотреть видео онлайн

24 Анализа 16-12-2015

   
- HD качество

Найдено 183 видео
24 Анализа 16-12-2015
Загружено 16 декабря 2015

24 Анализа 15-12-2015
Загружено 15 декабря 2015
Гости: Снежана Трпевска - Универзитетски професор Јасна Бачовска - Универзитетски професор Имер Исмаили - Универзитетски професор.

24 Од се срце 16 12 2015
Загружено 16 декабря 2015
Тема: позитивни поуки за подобар живот Гостин: д-р Зоран Крстевски - филозоф и астролог.

24 Тренд анализа - Ќе има ли одговорност за изборниот пораз во редовите на опозицијата?
Загружено 17 октября 2017
Нови бои на политичката мапа. СДСМ извојува победа на локалните избори. Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, вели „Изборите не се ...

24 за животот 16 12 2015
Загружено 16 декабря 2015
Тема: „Почни од нула“ - денеска е почетокот на остатокот од вашиот живот. Гостинка: Елена Антоновска Едизер - Центар за личен развој „Лукс ...

Top tema 16 12 2015
Загружено 17 декабря 2015
Поради не дозволени коментари од страна на мегафонска телма сдс телевизија. Секогаш има гости троица од сдс кои во овој случај функционер на ...

24 Анализа 19-02-2016
Загружено 19 февраля 2016

Топ тема 16 јули 2015
Загружено 17 июля 2015

24 Анализа 08-06-2016
Загружено 8 июня 2016
Гости: Сашо Ордановски и Владимир Божиновски, аналитичари.

САШО ОРДАНОВСКИ СДС ОВЦА ФАШИСТ 2 ДЕЛ
Загружено 30 декабря 2012
МЕГАФОН НА СДС (СТРАНСКИ ДУШМАНСКИ СЛУГА) 24 ВЕСТИ И ГОСТИН САШО ОРДАНОВСКИ НАЈ ГЛУП СДС(СТРАНСКИ ДУШМАНСКИ СЛУГА) ...

Вебинар от биржевой школы NEW WAVE от 16/12/2015
Загружено 16 декабря 2015
Вебинар от биржевой школы трейдинга NEW WAVE от 16.12.2015 по анализу текущей рыночной ситуации. В анализе участвуют основные ‎валютные ...

Win-Win 07-04-2016
Загружено 7 апреля 2016
Гости: Сашо Орданоски - Аналитичар и Бранко Геровски - новинар.

Сашо Ордановски - ВМРО се сведе на партија: "Смрт за Шиптари"
Загружено 15 апреля 2017
Анализа: Патот на Македонија е отворен кон ЕУ, но само со нова влада, Хан доаѓа во Македонија, неминовни процеси во ВМРО-ДПМНЕ.

24 Отворено (15 12 2016)
Загружено 16 декабря 2016
24 Отворено: Кој ќе ја состави новата влада? Кој е вистински победник на изборите? Кој ќе составува влада? Се враќа ли Македонија десет десетина ...

Очи во очи 15.12. 2016
Загружено 15 декабря 2016

 1 2 3 »  Последняя

Жизнь в онлайне