Смотреть видео онлайн

A lejohet me u fal me gishta t�� lyer me llak dhe pa qorape Dr.Shefqet Krasniqi

   
- HD качество

Найдено 84 видео
A lejohet me u fal me gishta të lyer me llak dhe pa qorape ? Dr.Shefqet Krasniqi
Загружено 31 марта 2014
Abonoje Kanalin ketu ➥ https://goo.gl/C79BcH.

Kur falen grat a lejohet te falen pa qorape - Ahmed Kalaja
Загружено 18 сентября 2013

A është haram me i ly ose ngjyros thonjët? - Dr. Shefqet Krasniqi
Загружено 18 апреля 2013
Na ndiqni edhe në Facebook: https://

A duhet gratë të mbathin qorape kur bëjnë namaz? - 135.7
Загружено 29 мая 2012
A duhet gratë të mbathin qorape kur bëjnë namaz?

A është e ndaluar me i ngjyros thonjët ? Dr.Shefqet Krasniqi
Загружено 2 апреля 2014
Ndalohet rreptësisht çdo ndërhyrje në videot e Hoxhës Dr. Shefqet Krasniqi, qoftë shkëputje, montim a përpunim i caktuar, pa lejen paraprake të Studio Krenaria ...

11 A pranohet Abdesi nese trupi esht i lyer me krem
Загружено 25 июля 2015

Nëse i zbathi pastaj sërish i mbath qorapat duke qenë me abdest, a kam meste ? Dr.Shefqet Krasniqi
Загружено 2 апреля 2014
Ndalohet rreptësisht çdo ndërhyrje në videot e Hoxhës Dr. Shefqet Krasniqi, qoftë shkëputje, montim a përpunim i caktuar, pa lejen paraprake të Studio Krenaria ...

A lejohet bartja e unazës duke pasur për qëllim fejesën apo thjesht për qejf? - 115.9
Загружено 8 января 2012
A lejohet bartja e unazës duke pasur për qëllim fejesën apo thjesht për qejf?

A lejohet lyerja e gishtave me llak? - Omer Bajrami
Загружено 7 февраля 2013
Vizito :

A më lejohet të mar gruan ma të vjetër se unë ? Dr.Shefqet Krasniqi
Загружено 31 марта 2014
Abonoje Kanalin ketu ➥ https://goo.gl/C79BcH.

A është e vërtetë se është e preferuar që femrat ta shtyejnë namazin e jacisë? - 80.4
Загружено 3 мая 2011
A është e vërtetë se është e preferuar që femrat ta shtyejnë namazin e jacisë?

A i lejohet gruas ti rrisë zbukurojë apo të vendosë thonjë fallco - Hoxhë Ahmed Kalaja
Загружено 3 января 2017
(Subhanehu we te'ala) që të kemi dobi nga kjo që ...

A lejohet me i lidh floket me e vendos mbulesen ne forme gunge ? Dr.Shefqet Krasniqi
Загружено 31 марта 2014
Abonoje Kanalin ketu ➥ https://goo.gl/C79BcH.

A lejohet me u fal në karrike pasi kam bere kamen operacion ? Dr.Shefqet Krasniqi
Загружено 2 апреля 2014
Ndalohet rreptësisht çdo ndërhyrje në videot e Hoxhës Dr. Shefqet Krasniqi, qoftë shkëputje, montim a përpunim i caktuar, pa lejen paraprake të Studio Krenaria ...

A lejohet me marr nga pasuria e burrit pa e pyet? Dr. Shefqet Krasniqi
Загружено 13 октября 2015
Ndalohet rreptësisht ri-ngarkimi apo çdo ndërhyrje në videot e Hoxhës Dr. Shefqet Krasniqi, qoftë shkëputje, montim a përpunim i caktuar, pa lejen paraprake të ...

 1 2 3 »  Последняя

Жизнь в онлайне