Смотреть видео онлайн

LRI

   
- HD качество

Найдено 37439 видео
VIDEO EPIKE/ “O piktor i jeshiles, shite shokët për karrige”, LRI këndon marshin e rinisë nga Jala
Загружено 25 августа 2018
Per me shume video dhe lajme klikoni , faqja me e klikuar shqiptare...

Cataract Surgery with a Limbal Relaxing Incision (LRI) to Correct Astigmatism
Загружено 1 января 2012
and DukeEyeSurgery's shared video file demonstrating the correction of astigmatism at the time of Cataract Surgery. While my preference ...

Kampingu i LRI Jali 2017
Загружено 7 октября 2017
Kampingu i LRI Jali 2017.

Jale Summer Camp-LRI
Загружено 12 сентября 2014

LRI for astigmatism
Загружено 20 февраля 2018
Limbal relaxing incisions are effective way of treating corneal astigmatism. A very high myope underwent LRI along with a cataract surgery with a high minus ...

GRADUACION LRI 2017 (UAA)
Загружено 2 июля 2017
Graduación de la carrera de Relaciones Industriales de la Universidad Autónoma de Aguascalientes (UAA) 2017.

Dav - Du Lri Prosty ....
Загружено 27 апреля 2016
Follow Dav https:///dav_hambarcumyan/ https://

Kampingu i LRI Jale 2015
Загружено 8 сентября 2015
Përmbledhja e 5 ditëve të kampit të LRI-së në një video të vetme. Shumë emocione bashkë në pak minuta. Ky kamping ka për qëllim promovimin dhe ...

Routine Flip and Chop Cataract Surgery with LRI
Загружено 16 мая 2018
This is a routine cataract case on a fellow Professor who came from out of state for surgery. It is a routine case using the flip-and-chop technique. Unedited and ...

Trailer "Mamma Mia" Versioni LRI
Загружено 21 декабря 2015
Trailer "Mamma Mia" Versioni LRI.

LRI Admission Video
Загружено 9 апреля 2018
Admission video for LRI School 2075 for .

RMIS VS LRI | SAINIK FOOTBALL TOUNAMENT | A FOOTBALL TRIP
Загружено 10 мая 2018
TORPE PRODUCTION | J CHHA HAMI MA CHHA | A.B.C FOOTBALL ACADEMY | RMIS | #FOOTBALLVLOG my facebook

KLIPI I LRI KAMPINGU VEROR JAL 2013
Загружено 26 августа 2013

Comparison of LRI Diamond Knives - Labtician Ophthalmics
Загружено 14 июня 2012

LRI Bolt Fluting and Jeweling Services
Загружено 23 января 2015

 1 2 3 »  Последняя

Жизнь в онлайне